Voorwaarden: Online actie “eigen kunstwerk”

1. Een eigen kunstwerk dien je in door dit formulier in te vullen op museumweek.nl
  2. Maak een foto/selfie van jezelf met een kunstwerk in huis. Iets wat je hebt gekocht of zelf hebt gemaakt. Je moet ook zelf (deels) op de foto staan.
  3. Noem de naam van het kunstwerk, van de maker van het kunstwerk en beschrijf waarom dit jouw Pronkstuk is.
  4. Je kunstwerk wordt na goedkeuring van de Museumvereniging, getoond in het virtuele Gouden Pronkstuk op de Dam op de website van de Nationale Museumweek via goudenpronkstuk.nationalemuseumweek.nl. Hierbij komen je naam en beschrijving te staan. Daarnaast maakt je foto ook kans om uitgelicht te worden op de homepage.
  5. Je foto kan gebruikt worden in de uitzending van #OnsEchteGoudTV. Als de redactie meer hierover wil weten dan nemen ze contact met je op via e-mail.
  6. Deel je foto met de hashtag #OnsEchteGoud en #eigenkunstwerk en wie weet delen we je foto ook op social media.
  7. Deze actie is voor alle leeftijden. We vragen om je leeftijd om meer inzicht te krijgen voor onderzoeksdoeleinden.
  8. Je mag zo vaak meedoen als je wint, maar je maakt maar 1 keer kans op een prijs.
  9. De foto’s die worden ingeleverd t/m 26 april 2020 doen automatisch mee.
  10. Uit alle ingezonden kunstwerken worden 75 winnaars beloond met een van de prijzen.
  11. De winnaars krijgen per e-mail bericht.
  12. Prijzen zijn 5 VIP arrangementen in een museum naar keuze, 50 Museum(kids)kaarten en 20 Museumwinkel-pakketten.
  13. Je kunt je foto online delen met je eigen vrienden of familie, maar dit is geen voorwaarde om een prijs te kunnen winnen.
  14. Museumvereniging behoudt ten alle tijde het recht foto’s te verwijderen of uit te sluiten van deelname.
  15. Je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze actie en zullen nimmer aan deren worden verkocht.