Voorproefje op de Nationale Museumweek 2020!
13 april 2020

Voorproefje op de Nationale Museumweek 2020!

Op maandag 20 april start de Digitale Nationale Museumweek 2020! Ruim 400 musea en de mensen thuis brengen samen een ode aan 75 jaar (culturele) vrijheid door middel van een virtueel Gouden Pronkstuk, een eerbetoon op de Dam. Haal de musea in huis door de online extra’s te beleven en geniet iedere dag om 16:00 uur van OnsEchteGoud TV Live!

Omdat we niet kunnen wachten tot 20 april, vind je hieronder een teaser van deze unieke zesde editie van de Nationale Museumweek.

Ontdek – juist nu – samen ons échte goud, in vrijheid.

Juist in deze tijd is het belang van 75 jaar vrijheid voelbaar, juist in deze tijd kunnen kunst, cultuur en erfgoed troost bieden en kunnen wij als publiek de culturele sector steunen.

Doe mee!

Samen brengen we een ode aan 75 jaar culturele vrijheid!

Terugblikken op vorige editie?

Check dan hier de playlist van 2019 op YouTube.

Maandag 20 april is de eerste aflevering van OnsEchteGoud TV Live.

Kijk hier!