Voorstelling HuttenKloas

Zo 9 april, 13, 14 & 15 uur: HuttenKloas, preview vna telkens 20 minuten van de voorstelling die op 13 mei te zien is in Stadstheater de Bond door Theaterkoor Multiple Noise: een dynamisch en vooral enthousiast muzikaal gezelschap met 24 leden. De voorstelling is een eigen bewerking van het waargebeurde maar inmiddels zeer geromantiseerde verhaal van HuttenKloas waarvan de bekende dwangstoel in museum het Palthe Huis staat. IJzingwekkende taferelen wisselen afmet humor en ontroering, een must-see voor Tukkers en import-Tukkers!

 
 
 
 
Cold Cases
Daarnaast is tijdens de museumweek de tentoonstelling Cold Cases nog te zien. In deze tentoonstelling worden de belangrijkste resultaten van het onderzoek naar de opgraving van het Plechelmusplein toegelicht. Naast gevonden skeletten en andere bodemvondsten wordt er veel aandacht besteed aan de verschillende onderzoeksmethoden en het DNA-onderzoek dat heeft plaatsgevonden.
 
Korting
In het weekend van 8 en 9 april kunt u met korting het museum bezoeken. Volwassen bezoekers betalen dan 2,50 in plaats van 5 euro en kinderen mogen zelfs helemaal gratis naar binnen. Daarnaast zijn we dat weekend extra lang open: van 12.00 tot 17.00 uur. De museumjaarkaart is natuurlijk ook gewoon geldig.