Met stip op ons Instagram-account @stipopdehorizon. Doe mee!

20 apr t/m 26 apr

Hier volgt een oproep tot (groeps)creativiteit! Museum Gouda wil namelijk samen met jou een kunstwerk maken en daarmee letterlijk & figuurlijk een stip op de horizon zetten in deze moeilijke tijd. Doe je mee?

Download het bestand ‘stip op de horizon’ op de website van het museum en geef er je eigen creatieve invulling aan. Bijvoorbeeld door het te printen en er een tekening of schilderij van te maken of bewerk het bestand op de computer. Blijf binnen het kader. Is het af? Mail het bestand of een foto (met alleen het kunstwerk) naar [email protected] Vergeet niet je naam te vermelden.

Daarnaast kun je jouw stip op de horizon natuurlijk ook delen op social media. Vermeld Museum Gouda in het bericht en gebruik de hashtag #stipopdehorizon.

Wij delen alle creaties op ons Instagramaccount @stipopdehorizon. En als deze nare tijd straks achter ons ligt, maken we van alle stippen op de horizon één groot kunstwerk, dat iedereen – in het echt – kan komen bewonderen in Museum Gouda.