Tafels van vooruitgang op Sublime FM
13 april 2016

Tafels van vooruitgang op Sublime FM

De Nationale Museumweek organiseert samen met Sublime FM drie Tafels van de Vooruitgang in drie musea in het land. Onder leiding van Hadassah de Boer bespreken gasten actuele onderwerpen uit de museumwereld. Daarnaast zijn er muzikale live-intermezzo’s. De eerste Tafel is op 16 april in het MOTI in Breda, de tweede op 20 april in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen en de laatste op zaterdag 23 april in het Drents Museum te Assen.

De Tafels worden uitgezonden via de websites van de Nationale Museumweek en Sublime FM. Beluister de aankondiging hieronder: