Muzikaal museumavontuur: Golden Hour!
26 maart 2019

Muzikaal museumavontuur: Golden Hour!

Rapper Latifah sluit Nationale Museumweek 2019 af i.s.m. Re:freshed Orchestra

Op zaterdag 13 april in Museum het Valkhof & zondag 14 april in het Amsterdam Museum – 19.00 – 23.00 uur

Rapper Latifah sluit samen met Re:freshed Orchestra de Nationale Museumweek 2019 af. Zij nemen tijdens de ‘Golden Hours’, speciaal voor millennials, bezoekers mee door de museale collectie. Op 13 april in Museum het Valkhof in Nijmegen en op 14 april in het Amsterdam Museum. Met speciale inhoudelijke museumprogramma’s afgewisseld met muzikale optredens. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.nationalemuseumweek.nl/goldenhour.

In Nederland zijn er op dit moment ruim 4 miljoen millennials, geboren tussen 1980 en 2000. Uit onderzoek weten we dat zij musea een warm hart toedragen maar dat zij voor een bezoek iets extra’s wensen. De Golden Hours zijn er speciaal voor de millennials. De artiesten zorgen voor connectie met een nieuw museumpubliek. En met speciale inhoudelijke programma’s worden bezoekers betrokken bij de museale collecties. Naast de optredens en het museumprogramma kunnen bezoekers kennis maken met elkaar én met Zwarte Koffie. In hun fameuze stijl brengen ze het publiek van hiphop naar house en van disco naar nieuwe elektronische tracks.

Check hier meer info!