Megatransport Nationale Museumweek vanavond door binnenstad Utrecht
13 april 2016

Megatransport Nationale Museumweek vanavond door binnenstad Utrecht

Een glanzend goud megatransport rijdt woensdagavond 13 april vanaf 18.30 uur door het centrum van Utrecht om de “Hondekop” (12 meter lange trein) naar het Domplein te vervoeren. De trein zal onder toeziend oog van Jeroen Nieuwenhuize (538 radiopresentator en treinenkenner) vanaf het Spoorwegmuseum naar het Domplein rijden waar de trein komt te staan. Donderdag wordt de trein op de juiste plek gezet en verder aangekleed. Vervolgens wordt op vrijdagochtend om 11.00 uur de Nationale Museumweek met de Gouden Mat54, oftewel “Hondekop”, officieel geopend.