Deel uw herinnering aan een bijzonder kunstwerk!
23 maart 2016

Deel uw herinnering aan een bijzonder kunstwerk!

Oog in oog staan met De Denker van Rodin en op dat moment zeker weten dat u een nieuwe baan wilt? Contact zoeken met die vroegere vakantieliefde uit Frankrijk nadat u De Zonnebloemen van Van Gogh heeft gezien? Heeft u ook dit soort mooie herinneringen aan uw ontmoeting met een bijzonder kunstwerk? Vanaf 1 maart kunt u uw persoonlijke verhaal bij uw favoriete kunstwerk uit een Nederlands museum delen op www.avrotros.nl/museumweek. De mooiste verhalen worden online gepubliceerd. En van 18 t/m 22 april – in de Nationale Museumweek –  presenteert Lucas De Man bij AVROTROS op NPO 2 dagelijks het kunstprogramma Man en Kunst. Met mooie verhalen over topstukken uit Nederlandse musea. Misschien vormt uw persoonlijke verhaal wel het uitgangspunt voor een van deze programma’s…..!