Still uit Pav de Flore

Pronkstuk

Still uit Pav de Flore

Pav de Flore,  – Jacco Olivier

Jacco Olivier (1972) zoekt in zijn werk de grenzen van de schilderkunst op. In zijn werk vloeien schilderkunst, fotografie, en animatie naadloos in elkaar over. Hij schildert zijn werken op kleine panelen en legt de totstandkoming stap voor stap vast, vervolgens verwerkt hij dit alles tot een film. In Pav de Flore bevind je je als bezoeker bijna tussen de verflagen. In een miniem stukje uit zijn herinnering; een blik uit het raam.

 

Delen

Exposities

18 mrt 2017 - 17 apr 2017 Nieuwe Streken - Schilderkunst in Beweging

Nieuwe Streken - Schilderkunst in Beweging

Nieuwe Streken – Schilderkunst in Beweging tast de grenzen af van nieuwe media en schilderkunst. Ze laat zien hoe kunstenaars verschillende mogelijkheden en technieken omhelzen en integreren in hun werk. Welke streken zij uithalen om uitdrukking te geven aan ideeën en ons als beschouwer ermee aan het denken te zetten, te verrassen, imponeren of ontroeren.

22 apr 2017 - 28 mei 2017 TRIGGER - Ruud de Wild

TRIGGER - Ruud de Wild

In de tentoonstelling TRIGGER vertelt kunstenaar en radio-dj Ruud de Wild zijn persoonlijke verhaal over oorlog en vrede. Hij brengt zijn werk en fascinatie voor oorlog en vrede samen. In een multimediale setting – een compositie van schilderkunst, video en (pop)muziek – springt hij door de tijd en over de geschiedenis. Ruud de Wild toont in zijn schilderkunst teksten over popsongs. Door de fragmenten, teksten en muziek ontregelt TRIGGER de waarneming van de bezoeker. De klassiek museale ervaring van het ´kijken´ vloeit over in ´beleven´ en stelt indringend de vraag: Wat doe jij?

Museuminformatie

Museum Hilversum

Museum Hilversum

In hartje Hilversum, in en achter het voormalige raadhuis, vind je een modern museum met drie ruime verdiepingen voor exposities. Museum Hilversum toont fotografie, video en andere vormen van mediakunst, zoals animatie, lichtkunst en game-art.

Het is de plek om je te laten inspireren door mediakunst met iedere zaterdag lezingen, optredens en medialabs. Kinderen zijn welkom bij Mediakids en maken de mooiste kunstwerken. Iedere middag om 14 uur is er een gratis rondleiding.

Openingstijden

dagelijks 11-17 u, 
gesloten op 1 jan, Goede Vrijdag, 1e Paasdag, 1e + 2e Pinksterdag, 27 apr + 25 dec

Entree - Toegangsprijzen

volw € 5, t/m 12 jaar gratis, CJP € 4, Combiticket – rondleiding Raadhuis Dudok + toegang museum – € 10


Museumkaart geldig