Maritiem Museum Rotterdam

Maritiem Museum Rotterdam
Kidsproof museum

In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers.  Luister naar verhalen van stoere zeemannen, dappere ontdekkingsreizigers, noeste havenarbeiders, chique  cruisereizigers, maritieme technici of vastberaden kapiteins. Bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie, zoals het oudste scheepsmodel van Europa of de zeekaarten van meestercartograaf Joan Blaeu. Ga met je kinderen op avontuur in de haven van Professor Plons of doe mee aan een van de vele activiteiten. Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon. Maritiem Museum, een wereld die je raakt! 

Bezoekersinformatie

Maritiem Museum Rotterdam Leuvehaven 1
3011EA Rotterdam

T: 010 4132680
E: info@maritiemmuseum.nl
W: www.maritiemmuseum.nl

Openingstijden Di t/m za, ma in jul en aug + in schoolvakanties 10-17 u, zo + feestdagen 11-17 u, gesloten op 1 jan, 27 apr + 25 dec

kades en steigers: di t/m zo, gratis. Dagelijks zijn er wisselende schepen en kranen open tot 16 u die je met een entreekaartje van het museum kunt bezoeken. Meer info bij museumbalie.

Toegangsprijzen Volw € 14
t/m 3 jaar gratis
4-15 jaar € 10
student / CJP € 9

 

Zien & doen

Talkshow over ‘Dealen met drugs’
11 apr

Talkshow over ‘Dealen met drugs’

Goudeerlijke leugen in Rotterdam
14 apr

Goudeerlijke leugen in Rotterdam