Wandel in de voetsporen van de geallieerden

Oosterbeek Zondag 14 april vanaf 10:30

Lekker wandelen met gelijkgestemden en daarna een uniek museum bezoeken? Dan is deze MuseumkaartMatch-ochtend zeker iets voor jou! Onze gids neemt je mee terug in de tijd en vertelt je onderweg het uitgebreide verhaal over de perimeter, het door de Duitsers omsingelde gebied waar Britse en Poolse luchtlandingstroepen probeerden stand te houden tijdens de Slag om Arnhem. De route loopt door het mooie Oosterbeek en de prachtige bossen eromheen, tot aan de Rijn. Al wandelend is er ongedwongen gelegenheid om met andere deelnemers te praten. De perimeterwandeling duurt 2 uur. Bij terugkomst kan er lekker geluncht worden in ons museumcafé en is het mogelijk ons museum te bezoeken.
Deelname is gratis en speciaal voor Museumkaarthouders. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt!

Tijdspad

10.30 uur – Ontvangst met kopje koffie en welkomstwoord