Veilingdaten in een SuperKOOL museum

Vind je museumdate onder de veilingklok van Museum BroekerVeiling!

In ons SuperKOOLe museum word je ontvangen met een kopje koffie of thee en wordt het programma toegelicht. Durf jij het aan om in een schuitje onder de klok door te varen en jezelf te midden van de uien, kool, wortels en rare snijbonen in 1 minuut voor te stellen? Grijp je kans want er is beperkt plaats! Geef bij binnenkomst aan of je gebruik wilt maken van deze leuke kans op een museumdate. Tijdens de match-tocht ga je de exposities verkennen en samenwerken om vragen te beantwoorden. Lukt het jou en je groep om de hoogste score te krijgen?

Afsluitend is er gelegenheid om bij te kletsen onder genot van een drankje.

Het programma van de avond: 18:30 Inloop en registratie met koffie of thee, welkomstwoord. 19:00 Wisselactiviteiten: Veiling daten of match-tocht in de expositieruimtes 19:45 Wisselactiviteiten: Veiling daten of match-tocht in de expositieruimtes 20:30 Napraten onder genot van een drankje 21:30 Einde programma Kosten: € 5 per persoon, alleen voor Museumkaarthouders