Trouwen voor 1 dag, met wie je maar wilt

15 apr

Beleef de bijzondere kasteelsfeer tijdens ‘ Trouwen voor 1 dag’. Op 15 april tussen 12.00 uur en 17.00 uur kan iedereen die dat wil (nep)trouwen, met alles erop en eraan. De ceremonie wordt voltrokken in de oudste en mooiste zaal van het kasteel, met persoonlijke speech. Het huwelijk is dan wel niet officieel, de liefde is echt. Of het nu twee bruiden zijn, een papa en zijn ‘prinsessendochter’, twee gommen, een moeder en zoon: iedereen in elke combi is welkom! Alle plaatsen om te trouwen voor 1 dag zijn al vergeven. Maar kom vooral langs om deze bijzondere huwelijken te aanschouwen!

Onze beide locaties Kasteel Helmond en Kunsthal Helmond zijn geopend in het weekend van 12.00-17.00 uur en op dinsdag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur. Een museumticket voor volwassenen met toegang tot de beide museumlocaties kost 10 euro. Gratis toegang: kinderen t/m 3 en Museumkaarthouders.