Laat je Zeeuwse streeksieraden en juwelen taxeren

10 apr

Heeft u nog streeksieraden of juwelen, mogelijk geërfd van een oudtante of oma? Bent u altijd benieuwd geweest naar de achtergrond of de waarde ervan? Dan moet u deze dag bezoeken! Denk bij streeksieraden aan broekstukken, paardemessen, voorhoofdsnaalden, bloedkoraal, granaat, spanen dozen, mutsspelden, bellen, etc. De taxateurs Jeroen de Kuyper en Henri van Maanen van het Zeeuws Veilinghuis kunnen u er meer over vertellen. U kunt deze dag ook andere juwelen en horloges laten beoordelen. Dat gebeurt door Robin Peters. Hij is o.a. diamantexpert en taxeerde ook voor het TV programma ‘Tussen kunst en kitsch’.

De taxatie vindt plaats in de educatieruimte van ons museum van 11.00 tot 16.00 uur. Bij een taxatie is de toegang tot het museum gratis.