Voel je vrij: field trips en cartoons tekenen!

14 apr

Op zondag 14 april is er in het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek een speciaal porgramma vanwege de Nationale Museumweek:

– Kinderen kunnen tussen 13.00-16.00 uur leren hoe ze een echte cartoon tekenen! Schilder en tekenaar Gerrit Kok geeft een doorlopende tekenworkshop waarbij kinderen (en (groot)ouders) op ieder moment kunnen aansluiten.

– In samenwerking met het museum organiseert Grateful Generation Tours spannende fieldtrips in een authentieke Willy’s MB uit WO2 (2 tot 3 personen) langs de slagvelden van Market Garden. Het zijn korte tours van 30 minuten, voor jong en oud maar absoluut een must voor de jeugd. Van 12.00-17.00 uur, € 8,50 pp, reserveren op de dag zelf.

In het kader van de Museumweek is het Bevrijdingsmuseum op zondag 14 april met gereduceerd tarief (50%) te bezoeken: volwassenen € 6,25 | kinderen 7 t/m 17 jaar € 3,25 | kinderen tot 7 jaar gratis. Korting op korting is niet mogelijk. Museumkaart geldig. Fieldtrips in originele Willy's MB van 12.00-17.00 uur. Reserveren ter plekke op de dag zelf. Kosten: € 8,50 pp, alleen contant. Museumkaart niet geldig.