Samen zie je meer

Bellingwolde Vrijdag 12 april vanaf 19:30

Op deze speciale avond voor Museumkaarthouders wacht je een unieke preview van de nieuwe expositie ‘Geen gemaar’, met schilderijen van Geert Schreuder. Hij zit dit jaar 50 jaar in het vak en viert bovendien zijn 70ste verjaardag. Aanleiding voor een feestelijke overzichtstentoonstelling in het MOW, waarbij je behalve schilderijen ook foto’s en illustraties van de kunstenaar kunt zien. Schreuder schildert herkenbare Groninger landschappen en stillevens met een bijzondere, soms humoristische, aandacht voor het alledaagse.

Sluit aan bij een informele rondleiding, die alle ruimte biedt om te socializen. Doe ook de test ‘ik zie, ik zie…’ Bekijk een merkwaardig object uit de museumcollectie en raad wat het is. Zien jullie hetzelfde? Na afloop kun je onder genot van een hapje en drankje ervaringen en eventueel ook contactgegevens uitwisselen. Wie weet zit je dan alweer een nieuw museumbezoek af te spreken…

Tijdspad

19.30 u – Ontvangst
19.45 u – Start informele rondleiding