Met je maatje langs Appel en Fabergé

13 apr

De lente is begonnen, de zon prikt door de wolken en de eerste bloemetjes steken hun hoofd boven de grond.

Kempenmuseum De Acht Zaligheden komt dit voorjaar tot grote bloei met een spectaculaire tentoonstelling. Zou jij onze expositie ook graag willen bezoeken, maar kun je even niemand vinden die met je mee wil? Op vrijdagavond 13 april gaan we speciaal open voor jou en andere Museumkaarthouders. Wie weet vind je een gezellig museummaatje. En zit je nooit meer verlegen om een culturele ‘partner in crime’!

Unieke rondleiding langs deze Toppers…
Karel Appel, Anton Heyboer, Willem Maris en Fabergé zijn enkele van de toonaangevende kunstenaars die te bewonderen zijn. Deze kunstwerken worden o.a. aangevuld met middeleeuwse handschriften en 17e -eeuwse Italiaanse meesters. Een ware reis door de kunstgeschiedenis met verrassende contrasten. Uniek, aangezien al deze werken uit Kempische privécollecties komen!

Om 19:00 verzamelen we in de koffieschop van het Kempenmuseum. De rondleiding begint om 19:30 uur. Daarna is er tijd voor een hapje en drankje en ruimte om elkaar beter te leren kennen. Om 22:00 uur eindigt de avond, maar kun je die natuurlijk altijd elders voortzetten.