Rondleiding met koffie, thee en ouwe taart

9 apr t/m 14 apr

Kom tijdens Museumweek naar COMM en geniet van een speciaal arrangement met koffie/thee, een rondleiding en een heerlijke ‘Ouwe taart’ voor €6,50. Onze gids neemt je mee door het COMM Museum voor Communicatie en vertelt je allemaal interessante weetjes.

Pruvé Ouwe Taart is een smaakvol eenpersoons appeltaartje van Jonagold appels. Er schuilt daarnaast een mooi verhaal achter Ouwe Taart. Per verkocht taartje gaat een deel naar de Stichting Met je Hart, die zich inzet om vereenzaming onder ouderen tegen te gaan. Zij richten zich lokaal op ouderen die, om verschillende redenen, eenzaam zijn en hun huis bijna niet meer

Koffie/thee + ‘Ouwe taart’ met slagroom van 13:30 – 14:00 uur. Rondleiding van 14:00 – 15:00 uur, maximaal 15 personen. Prijs €6,50,- (exclusief entree COMM). Bestel je ticket online via onze website. Entree gratis met Museumkaart.