Acht Zaligheden, één MuseumSnuffel

Eersel Vrijdag 12 april vanaf 18:30

De lente komt, de zon prikt door de wolken en de eerste bloemetjes steken hun hoofd boven de grond. Ook Kempenmuseum De Acht Zaligheden komt dit voorjaar extra tot bloei in verband met het 40 jarig Jubileum. Zou jij het museum ook graag willen bezoeken, maar kun je even niemand vinden die met je mee wil? Op vrijdagavond 12 april gaat het museum speciaal open voor de MuseumkaartMatch-avond. Misschien vind je niet meteen je romantische wederhelft, maar ongetwijfeld wel een gezellig museummaatje. Zo zit je nooit meer verlegen om een culturele ‘partner in crime’.

Wat gaan we doen?
Vanaf 19:00 gaan de handen uit de mouwen voor de interactieve ‘MuseumSnuffel’. Kennis, kunde, teamwork en inspanning zijn vereist om deze speurtocht tot een goed einde te brengen. De ideale manier om elkaar op informele wijze beter te leren kennen in een inspirerende culturele omgeving.

Tijdspad

Vanaf 18:30 uur: Verzamelen in de koffieshop ons museum.
Rond 19:00 uur: Start interactieve ‘MuseumSnuffel’

Daarna is er tijd voor een hapje en drankje en ruimte om elkaar beter te leren kennen.

Na 22:00 uur verzoeken wij je om eventuele romantische avances elders voort te zetten.