Rondleiding door het preHistorisch Dorp

20 apr t/m 26 apr

Volg gratis een rondleiding met een gids door het preHistorisch Dorp. Iedere dag om 14:00 uur, tijdens feestdagen en in het weekend om 12:30 uur en 14:00 uur. Ontdek onze geschiedenis door deze zelf vast te pakken, eraan te ruiken en te proeven. Zo leer je het verleden kennen zoals het ooit écht is geweest.

In hét openluchtmuseum van Eindhoven en Noord-Brabant beleef je het verleden door zelf op ontdekkingstocht te gaan. Onderweg ontmoet je historische bewoners van de prehistorie tot de late middeleeuwen. Luister naar hun spannende verhalen, leer met hen om oude ambachten zelf te doen en verwerf de vaardigheden die de wereld door de jaren heen vooruit hebben geholpen.

Entreeprijs € 9,95. Kinderen t/m 3 jaar, begeleiders gehandicapten*, begeleiders autismepashouders*, Museumkaarthouders en honden gratis.