Een poppenhuis, een wereld

15 apr

Ge mee met deze instaprondleiding tijdens de Nationale Museumweek. Onze gids leid je rond in de tentoonstelling ‘De wereld achter een poppenhuis. Willem Tholen, Lita de Ranitz en vrienden’ in het Haags Historisch Museum. De expositie zoomt in op de publiekslieveling van ons museum, het grote pronkpoppenhuis uit 1910 van Lita de Ranitz. We leggen verbindingen met hedendaagse ontwerpers en verzamelaars van miniatuurkunst en tonen bijna 300 miniatuurkunstwerken uit de collectie van Ria en Lex Daniels, van o.m. Daniel Spoerri, David LaChapelle, Erwin Olaf en Rob Scholte .

- Aanvang: 15.00 uur - Vooraf aanmelden is niet nodig. - Deelname is kosteloos met een geldig toegangsbewijs (€10 regulier of gratis met een Museumkaart).