Gratis rondleidingen ‘Goese nachtwacht’

14 apr t/m 15 apr

Tijdens de Nationale Museumweek zetten wij op zaterdag 14 en zondag 15 april onze geweldige schuttersstukken in de schijnwerpers! Om 14.00 uur en 15.30 uur zijn er gratis rondleidingen met speciale aandacht voor de ‘Goese Nachtwacht’. Ben je daarna nog nieuwsgierig naar de achtergrond van deze schuttersstukken en hun schilders? Ter gelegenheid van de Museumweek is er ook voor jou een gratis boek: ‘Brave koppen en gladde aengesigten’. Zolang de voorraad strekt!

De rondleidingen zijn gratis. Je betaalt alleen de entree (museumkaart gratis). Gedurende de hele Museumweek (9 t/m 15 april) krijgt iedere bezoeker een gratis boek: ‘Brave koppen en gladde aengesigten’. Let op: zolang de voorraad strekt!