Ontmoetingen tussen de Gordijnen

Barneveld Zaterdag 13 april vanaf 14:00

Ben jij een ware ‘cultuursnuiver’, maar worden jouw vrienden al moe van het woord ‘museum’? Kom dan op 13 april naar MuseumkaartMatch in Museum Nairac. En ontmoet andere museumliefhebbers in de tentoonstelling ‘Herman Gordijn | 60 jaar nieuwsgierig onderzoeken’. In de tentoonstelling is een wand vol zelfportretten van Herman Gordijn te zien. Durf jij jezelf met jouw MuseumkaartMatch in een museumselfie te vereeuwigen? Doe het gewoon. En ga mee met een van de flitsrondleidingen of maak persoonlijk kennis met de blikvangers uit het oeuvre van Gordijn. O ja, vergeet niet om ook nog een selfie te maken bij ons pronkstuk!

Tijdspad

14.00 – Ontvangst in het museum
14.00 – Start flitsrondleiding
14.30 – Start flitsrondleiding
15.00 – Start flitsrondleiding
15.30 – Start flitsrondleiding

14.00- 16.00 Doorlopend: Laat je verrassen door de vaste collectie en maak een selfie met ons pronkstuk.