Ontdek de waarde van jouw echte goud

5 apr

Nieuwsgierig naar de waarde van uw kunstschatten? Kom dan op vrijdag 5 april naar de taxatiedag in Museum De Buitenplaats in Eelde. Taxateurs van het Venduehuis uit Den Haag staan van 12 tot 16 uur voor u klaar om uw kunst en antiek te taxeren en desgewenst in te nemen voor veiling.

Er zijn experts aanwezig op het gebied van Nederlands en Internationaal design, Indische en Indonesische schilder- en tekenkunst, Europese schilder- en tekenkunst, zilver, sieraden, Chinees porselein en Aziatica. Per persoon is het toegestaan om maximaal 5 voorwerpen te laten taxeren.

Frans Leidelmeijer, bekend van het tv-programma Tussen Kunst & Kitsch, is op deze dag aanwezig voor de beoordeling van Indonesische schilderkunst en art nouveau en art deco.

De taxatie vindt van 12 tot 16 uur plaats in het museumpaviljoen. Een entreebewijs voor het museum is niet nodig. Aanmelden via info@venduehuis.com. Voor schilderijen: c.vellinga@venduehuis.com of f.leidelmeijer@venduehuis.com