Ontmoet elkaar bij Neo Rauch…

13 apr

Tijdens onze MuseumkaartMatch-avond draait alles om jou, andere uitgenodigde  Museumkaarthouders en… Neo Rauch. Neo Rauch (Leipzig, 1960) is één van de belangrijkste kunstenaars van dit moment. Zijn werk, dat de kunstwereld zo stormachtig veroverde, onttrekt zich volledig aan het voorspelbare ritme waarin de kunsten zich de afgelopen decennia lijken te hebben ontwikkeld. Maak kennis met het betoverende werk van Neo Rauch door deel te nemen aan één van de flitsrondleidingen van 30 minuten. Ontmoet Neo, ontmoet elkaar en kies je flitstour. Vanaf 20.00 borrelen in De Wolk!

Flitsrondleidingen vinden plaats op de volgende tijdstippen: o 18:00 uur o 18:30 uur o 19:00 uur o 19:30 uur Per tijdstip vinden er 4 rondleidingen met elk max. 10 personen plaats. Van 20:00 - 21:00 uur borrelen bij de Museumbar in de Wolk van de Fundatie.