Muzikale rondleiding met gouden hits en smartlappen

9 apr t/m 14 apr

Iedere dag zijn er in Museum Speelklok gratis Muzikale Rondleidingen voor jong en oud!

Het repertoire varieert van Weense wals en tango tot een smartlap en natuurlijk heel veel hits. Er kan door iedereen worden gedanst en gezongen! De enthousiaste rondleiders brengen niet alleen de instrumenten tot leven, maar vertellen ook over de bijzonder klinkende verhalen die achter alle zelfspelende instrumenten schuilgaan. Natuurlijk gaat de rondleider ook verder in op de techniek van de magische zelfspelende instrumenten.

Iedere dag worden er meerdere gratis Muzikale Rondleidingen gegeven. Elke rondleiding is leuk voor volwassenen en kinderen! En ons echte goud, het Konijn uit de Kool, wordt uiteraard ook in het zonnetje gezet.

Tijdens de Museumweek elke dag rondleidingen! Start om 10.30 uur | 11.30 uur | 12.30 uur | 13.30 uur | 14.30 uur | 15.30 uur.