MuseumMatch avond in het Airborne Museum

13 apr

Je hebt een museumkaart, maar je kunt even niemand vinden die met je mee wil. Of misschien zoek je iemand om samen regelmatig mee naar het museum te gaan. Op 13 april organiseert het Airborne Museum in samenwerking met MuseumkaartMatch een speciale avond. Dan kun je jouw MuseumkaartMatch ontmoeten!

Op vrijdag 13 april ben je om 18.30 uur van harte welkom in het Airborne Museum. We verzamelen in ons gezellige museumcafé Het Rode Hert om vervolgens het museum in te gaan. Er zijn verschillende activiteiten te ondernemen. Onderzoeker Tim Streefkerk vertelt hoe de nieuwe tentoonstelling Het Netwerk over het verzet rond de slag om Arnhem tot stand is gekomen. Ook kun je een rondleiding volgen met een van onze enthousiaste gidsen langs de pronkstukken van ons museum. Na het museumbezoek is er ruim de gelegenheid om in ons museumcafé een afsluitend drankje te nuttigen om eventueel gegevens uit te wisselen en alvast een volgend cultureel uitje te plannen! De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur

Deelname is gratis met museumkaart. Deelnemers die nog geen museumkaart hebben, kunnen op de avond zelf een museumkaart aanschaffen in de museumshop. Zonder museumkaart betaal je € 10 per persoon voor de MuseumMatch avond. Drankjes en hapjes zijn te koop in het museumcafé Het Rode Hert. Voor deze gezellige MuseumMatch avond dien je je vooraf aan te melden. Stuur een e-mail naar marketing@airbornemuseum.nl onder vermelding van MuseumMatch avond, je naam en telefoonnummer. Wij hopen je op vrijdag 13 april te ontvangen in het Airborne Museum!