Matchen met kunst, muziek en borrel

13 apr

Leer elkaar kennen tijdens de MuseumkaartMatch-avond in het Fries Museum. En vind een maatje om straks samen nog meer musea mee te bezoeken!

Tijdens deze avond kun je de tentoonstellingen ‘Phantom Limb’ en ‘Feiko Beckers: Bearable’ bezoeken. Beide tentoonstellingen bieden volop stof tot gesprek. Denk je je maatje te hebben gevonden? Stap dan eens samen in de installatie van Matthijs Munnik en ervaar deze bijzondere ruimte gezamenlijk.

Naast de tentoonstellingen is er gelegenheid om te borrelen, muzikaal omlijst door een live DJ. Vanaf de derde verdieping heb je bovendien een spectaculair uitzicht over Leeuwarden. Ga ook op de foto in de bijzondere photobooth van kunstenares Ida Buijs om je nieuw ontdekte vriendschap vast te leggen.

Deelnemers zijn welkom van 19.30 uur tot 21.30 uur. Op vertoon van je museumkaart is de toegang gratis. Bovendien krijg je het eerste drankje van ons en staan er borrelhapjes op tafel.