Welkom bij het nieuwe BASE

13 apr

Op vrijdag 13 april is het Stedelijk Museum Amsterdam geopend voor de MuseumkaartMatch-avond, een speciale avond voor Museumkaarthouders. Samen een museum ontdekken is leuk en laat je veel meer zien. En wie weet ontstaat er ook een mooie vriendschap.

STEDELIJK BASE is de nieuwe collectiepresentatie van het Stedelijk Museum. En draait ook om nieuwe kennismakingen door een verrassende opstelling. Ervaar samen de collectie zoals je die nog niet eerder ervaren hebt. Wie weet ontmoet jij je match in het Stedelijk. Je kunt samen een speciale tour lopen waardoor je elkaar beter leert kennen aan de hand van prikkelende vragen bij de kunstwerken. Op de avond zelf zijn er ook instaprondleidingen door STEDELIJK BASE en kun je zelf aan de slag in het LAB.

Gratis voor Museumkaarthouders.