Zilvermuseum: ontmoeten is goud!

13 apr

Rondleidingen, zelf een draadsieraad maken en taxaties van je zilveren of gouden sieraden en objecten. Welkom op de MuseumkaartMatch-avond van het Zilvermuseum! Voor alle activiteiten kun en moet je je op de avond zelf inschrijven. Entree is gratis, maar aan de Workshop Draadsieraad zijn wel kosten verbonden (€ 15) omdat je natuurlijk met echt zilver gaat werken. Taxaties gaan op volgorde van aanmelding. Kom op tijd, want voor de activiteiten geldt vol is vol! Gedurende de avond is er alle gelegenheid elkaar te ontmoeten, het museumcafé is de hele avond open.

17.30 – 18.30: inloop, inschrijven activiteiten, eten/drinken/gratis koffie, mensen ontmoeten 18.30 -18.40: welkomstwoord door Zilvermuseum 18.50: Start 1e ronde activiteiten 19.30: Start 2e ronde activiteiten 20.15 – 21.00: Workshop Draadsieraad maken van echt zilver, op inschrijving, 45 minuten, max 16 personen kosten €15,- Van 17.30 – 21.15 zijn horeca en winkel open, en kun je goud-en zilversmeden op hun vingers kijken.