Bloeiende ontmoetingen en nog veel meer…

Haarlem Zaterdag 13 april vanaf 13:30

Match jezelf in het Frans Hals Museum en ontmoet kunstliefhebbers tijdens een middag vol kunst, verdieping, bloemenpracht en gezelligheid! Dit staat er op ons MuseumkaartMatch programma:

Turbotour. Laat je meevoeren door de nieuwe tentoonstelling Haarlemse Helden. Andere Meesters en ontmoet de kunst én elkaar in een turbotour van 20 minuten.

Tulpengekte. In het voorjaar staat het museum in bloei. Maak jouw mooiste bloemenkunstwerk onder begeleiding van een échte bloemenkunstenaar. Misschien bloeit er wel iets op!

Profielportret. Neem eens een andere profielfoto en laat je portret tekenen.

Anders kijken, meer zien. Nog lang niet uitgepraat? Neem dan de tijd en ga onder begeleiding ‘slow kijken’ naar kunst.

Tulpentinder. Vind jij jezelf een roosje of meer een hyacinth. Laat jezelf matchen met jouw favoriete bloem.

State of the Art. Ontdek onze gloednieuwe interactieve hubs en bekijk de collectie met andere ogen.

Drankje en dansje. Ons café is de hele middag open en de DJ legt een lekker plaatje op.

Tijdspad

Turbotour: doorlopend tussen 13.30-16.30 uur, er starten ieder half uur twee tours (maximaal 15 deelnemers per tour)
Tulpengekte: doorlopend tussen 14.00-16.30 uur
Profielportret: doorlopend tussen 13.30-17.00 uur