Ontmoet Tessa @Van GoghHuis

13 apr

Het Vincent van GoghHuis in Zundert nodigt je van harte uit voor de MuseumkaartMatch-avond op 13 april. Tessa de Swart, onze ‘artist in residence’, draagt gedichten voor en beantwoordt vragen. Aansluitend ga je zelf een kort gedicht maken en het op de straat schrijven met stoepkrijt. Zoals Tessa dat in haar werk ook vaak doet. Minimum aantal inschrijvingen: 8 personen, maximaal 25 personen.

Programma: 20.00 uur: ontvangst koffie en petit four 20.30 uur: museumbezoek onder leiding van een gids 21.00 uur: bezoek aan Artist in Residence Tessa de Swart 22.00 uur: einde programma / borrel met hapjes Museumbezoek, rondleiding en doe-activiteit zijn gratis op vertoon van je Museumkaart. Voor hapjes en drankjes betaal je € 10