Geef je match een portret!

Alkmaar Zaterdag 13 april vanaf 14:00

Kom tijdens de Nationale Museumweek op zaterdagmiddag 13 april met je MuseumkaartMatch naar Stedelijk Museum Alkmaar en doe mee aan de inloopactiviteit ‘portrettekenen’ geïnspireerd op de tentoonstelling ‘Piet van Wijngaerdt. Grondlegger van de Bergense school’.

Leer elkaar kennen
Voordat je start met de activiteit ontvang je bij binnenkomst van onze museumdocent een opdracht voor op zaal waarmee je je ‘match’ beter leert kennen. Na deze eerste kennismaking ben je klaar om van elkaar een portret te maken. Ervaring is niet vereist, onze museumdocent helpt je graag op weg.
De vraag na afloop is…houd je het portret zelf of geef je kunstwerk cadeau aan je match…?

Tijdspad

Tussen 14.00 en 16.00 uur kun je binnenlopen.
Bij binnenkomst meld je je aan en ontvang je als koppel de kennismakingsopdracht.
Per keer kunnen er vier koppels (=8 personen) meedoen aan het portrettekenen, duur incl. opdracht ca. 30 minuten. Het kan zijn dat je even moet wachten; dan kun je het museum in met een leuke hand-out. Zelf houd je de tijd in de gaten!