Lezing over restauratie Moker des Gezags

14 apr

Ter gelegenheid van de Nationale Museumweek organiseert het Vrijmetselarij Museum een lezing over restauratie van de Gouden Grootmeestershamer.

Op zondag 14 april van 14.00 u tot 15.00 uur geeft de heer Reinier Brom een lezing over de Moker des Gezags. De heer Brom, van Steltman Juweliers te Den Haag , vertelt dan over de geschiedenis, de restauratie en de betekenis van de gouden hamer. Hij heeft de voorzittershamer vier jaar geleden vakkundig gerestaureerd. De studiezaal van het museum, waarin de lezing gegeven wordt, heeft een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Gaarne aanmelden voor de lezing via het aanmeldformulier op onze website.

Zondag 14 april 14.00 tot 15.00 uur. De lezing kost € 5,00 voor Museumkaarthouders, anders € 7,50 exclusief museumtoegang. Betaling uitsluitend met PIN.