Kunst, klooster, kruidentuin en kwis

13 apr

Vind je het leuk om gelijkgestemden te ontmoeten en samen een museum te bezoeken? Ontmoet je MuseumkaartMatch op vrijdag de 13de in ons museum. Alle ruimte om elkaar in een ongedwongen sfeer te ontmoeten en met elkaar te praten! Start de avond met een birgittijns kroontje en maak kennis met elkaar via flitsvragen. Vervolgens word je uitgedaagd tijdens een kunstpubquiz. Tussen de rondes door ontdek je met een rondleider de pronkstukken van het museum en de historie van de abdij. Sluit de avond af met een speciale Udense borrel. De winnaars van de avond ontvangen een speciale prijs. Meld je nu aan!

Deelname gratis en speciaal voor Museumkaarthouders. Meld je snel aan want het aantal plaatsen is beperkt!