In de voetsporen van Monet

13 apr

Laat je ook inspireren door Monet. Samen met andere Museumkaarthouders, tijdens deze exclusieve MuseumkaartMatch-avond.  In 1871 bezocht de befaamde Franse schilder de Zaanstreek en raakte zo geïnspireerd dat hij maar liefst 25 schilderen maakte. In het Zaans Museum zie je de Voorzaan en de Westerhem (ons echte goud!) en ontdek je waarom Monet zich zo verwonderde over het bijzondere landschap in deze streek. Kom langs en ontdek de verleiding van het Zaanse landschap. En ga ook zelf creatief aan de slag! Het Zaans Museum zal twee activiteiten aanbieden tijdens de MuseumkaartMatch-avond: tekenworkshop ‘Maak je eigen Monet’ en een highlights tour door het Zaans Museum met gids. Hierna is er gelegenheid om na te praten met een drankje in het MuseumCafé.

Inloop van 18.30 tot 19.00. 19.00 Welkomstwoord en opening 19.10 - 19.40 1e Ronde activiteiten 20.00 - 20.30 2e Ronde activiteiten 20.30 - 21.15 Napraten met een drankje in het MuseumCafé