Ik zie mezelf, ik zie jou

Zutphen Zondag 14 april vanaf 11:00

Je wordt ontvangen met koffie/thee en een Zutphense lekkernij en speelt met de andere bezoekers het ‘Matching Spel’. Aan de hand daarvan worden duo’s gevormd en ga je met z’n tweeën een rondgang maken door de Musea Zutphen – het Stedelijk Museum Zutphen (historie) en Museum Henriette Polak (kunst) – waarbij je via speelse opdrachten uitgedaagd wordt om elkaar te bevragen over waar je hart sneller van gaat kloppen. Ook wordt getest hoe goed jullie kunnen samenwerken door gezamenlijk in korte tijd een mooie digitale tentoonstelling te maken. Het resultaat kunnen deelnemers aan elkaar mailen, eventueel met een uitnodiging om nog eens samen een museum te bezoeken. Tot slot krijgen jullie een mini-college van conservator Lian Jeurissen over het beroemde Zutphens Zilver en kun je de ochtend afsluiten in het Museumcafé waarvoor je een kortingsvoucher krijgt.

Tijdspad

11.00 – 11.30 Ontvangst, spelen van het Matchingspel
11.30 – 12.15 Interactief rondje Musea Zutphen
12.15 – 12.30 ‘Ons Zilver is ons Echte Goud’, mini-college