Deze avond is het fort voor jou

Bunnik Vrijdag 12 april vanaf 18:00

Ontdek de geschiedenis van de Nieuwe Hollandse Waterlinie in Waterliniemuseum Fort bij Vechten en vind jouw ideale MuseumkaartMatch! Op vrijdagavond 12 april opent het Waterliniemuseum haar deuren en mag je, onder het genot van muziek en een drankje, alle tentoonstellingen op je gemak bekijken.

Ontdek de verborgen plekken en verhalen van het fort tijdens één van de rondleidingen over het buitenterrein, en maak tijdens een Meet&Greet kennis met de kunstenaars van de tentoonstelling ‘Geeft Acht’, over militair textielafval. Deze avond is perfect als je een match zoekt die, net als jij, houdt van forten, natuur en verhalen van vroeger.

Aan het einde van de avond heeft ons museum geen geheimen meer voor jou en je match!

Tijdspad

18.00 – Ontvangst in Waterliniemuseum
18.15 – Start rondleiding over Fort bij Vechten (45 min)
19.00 – Meet & Greet met kunstenaars ‘Geeft Acht’