Het depot van NEMO gaat open!

13 apr

Unieke kans: tijdens 24H Noord op zaterdag 13 april is het normaal gesloten depot van NEMO Science Museum open voor bezoekers. Je kunt dan de collectie van NEMO van dichtbij bekijken. Naast een wandeling langs de collectiestukken kun je ook een rondleiding volgen of workshop doen. Omdat 24H Noord dit jaar samen valt met de Nationale Museumweek presenteert NEMO ook het pronkstuk van het jaar: de Van de Graaff Generator. Dit apparaat kan met statische energie, elektriciteit opwekken. Benieuwd hoe het werkt? Zie het in de speciale elektriciteitsshow.

Speciaal voor de Nationale Museumweek en 24H Noord is het depot van NEMO (Strekkerweg 41, Amsterdam-Noord) op 13 april geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Toegang gratis!