Gratis rondleidingen – Het Wonder van Delfts Blauw

13 apr t/m 14 apr

Het Gemeentemuseum Den Haag bezit een van ’s werelds mooiste en grootste collecties Delfts blauw. Delfts aardewerk is niet alleen een prachtig ambachtelijk product, en een toonbeeld van Hollands welvaren in de Gouden Eeuw, maar ook inspiratie voor hedendaags design. Loop mee met deze gratis rondleiding en ontdek de schoonheid en de fascinerende verhalen achter dit wereldberoemde culturele erfgoed.

Op zaterdag 13 april en zondag 14 april gratis rondleidingen langs 'Het Wonder van Delfts Blauw', van 11:00-11:45 uur en van 12:00-12:45 uur. Per rondleiding zijn 20 plekken beschikbaar. Na registratie via onze website ontvangt u een e-ticket (voor op uw smartphone of geprint meenemen). Bij deelname aan een gratis rondleiding is een geldig entreebewijs verplicht.