Gratis rondleiding Jean Brusselmans

14 apr

Kom zaterdag 14 april tijdens Museumweek naar het museum en kom alles te weten over Jean Brusselmans. Zijn werk is geworteld in de Belgische schilderstraditie van kunstenaars als James Ensor en Rik Wouters. Na de Eerste Wereldoorlog ontwikkelt Brusselmans vanuit die traditie een karakteristieke, expressieve stijl die wordt gekenmerkt door orde en compositorische eenvoud. Voor kenners is deze Belgische expressionist al jarenlang een inspiratiebron, maar in Nederland heeft het grote publiek niet eerder de kans gehad om zijn schilderijen te kunnen bewonderen. De rondleiding start om 15:00 uur.

Wilt u deelnemen? Per rondleiding zijn maximaal 20 plekken beschikbaar. Via https://www.gemeentemuseum.nl/nl/bezoek/activiteiten/gratis-activiteiten-op-14-april kunt u uzelf registreren. Na registratie ontvangt u een e-ticket. Wij verzoeken u dit e-ticket op de dag zelf te tonen op uw smartphone, of uitgeprint mee te nemen. Bij deelname aan een gratis rondleiding is een geldig entreebewijs verplicht. De rondleidingen starten op de eerste verdieping.