Digitale detox avond

13 apr

Get unwired, get inspired! Tijdens onze MuseumMatch-avond bieden wij je een digitale detox. Ervaar voor even hoe het is om te leven zonder digitale connecties: lever je telefoon in! Begin de avond ontspannen met een yogales, omringd door levensgrote foto’s van landschappen en middenin de tentoonstelling Unwired. Volg daarna op je sokken een rondleiding door een van onze curatoren. Na de digitale detox gaat de sangriabar open.

Voor de tentoonstelling Unwired reisde beeldend kunstenaar Jacqueline Hassink de wereld over, op zoek  naar zogenaamde ‘white spots’, plekken waar geen mobiel bereik is. Deze landschappen zijn op groot formaat in het museum te zien. Zonder bereik voel je weer even hoe het is om te leven ‘zonder’.

Programma: 19.00 uur - Inloop 19.30 uur - Welkom door Marieke Wiegel (hoofd presentaties) 19.45 uur - Start ronde 1: yoga / rondleiding unwired 20.30 uur - Start ronde 2: yoga / rondleiding unwired Vanaf 21.00 is de Sangria bar geopend Museum blijft tot 22.00 uur geopend. Op vertoon van je Museumkaart is de MuseumMatch-avond gratis, alleen drankjes zijn tegen betaling.