Escape game: het Naakte Mysterie

5 apr

Sinds 2 februari hangt ons museum vol met naakte en blote portretten van vrouwen door de tentoonstelling Naakt of bloot? Al vanaf het moment we de expositie aankondigden, stuiten we op weerstand. Anonieme bellers uitten met grof taalgebruik hun onvrede over deze ‘onzedelijkheden’, social media platforms weigeren stelselmatig de afbeeldingen van de kunstwerken en de aankondiging op borden rondom het museum werden zelfs besmeurd uit protest! Nu is één opstandeling wel érg ver gegaan; rond 03:00 uur ‘s nachts wordt het alarm getriggerd en het beveiligingsbedrijf stuit op sporen van inbraak – bovendien zijn er lege plekken waar eerst naaktportretten hingen. Van de inbreker geen spoor. Wel wordt een koffer met cryptische omschrijvingen van de verblijfplaats van de kunstwerken aangetroffen, achtergelaten door de dader. Vind jij de kunstwerken terug?

Ben jij de grote ontsnappingskunstenaar en kun jij op vrijdag 5 april onze kunstwerken terugvinden? Meld je dan vóór 1 april aan met een groep van 5-7 personen en koop je tickets via https://bit.ly/2J46QEF. Kosten € 18,95 per persoon (1 gratis consumptie p.p. inbegrepen). LET OP: ER IS EEN BEPERKT AANTAL PLEKKEN!