Erfgoeddag Schatten van de Gouden Eeuw

Erfgoeddag “Schatten van de Gouden Eeuw”

Het is goud wat er blinkt tijdens de Erfgoeddag 2019! Thema van de Erfgoeddag is namelijk ‘Schatten van de Gouden Eeuw’. Komt u zaterdag 13 april ook naar deze feestelijke dag? Daarop is het cultureel erfgoed van Leidschendam-Voorburg veelal gratis te bezoeken. Ook vindt de opening van het vernieuwde sluisgebied in Leidschendam plaats. Die valt samen met de aftrap van het Watersportseizoen, hopelijk onder een gouden voorjaarszon.

Programma Museum Swaensteyn:

12.00-17.00
Openstelling museum (gratis entree)
Tentoonstelling “Een stil geluk – Gerke Henkes, het Hollandsche interieurstuk in de 19e eeuw”
Instaprondleidingen tentoonstelling
kinderspeurtocht
powerpoint presentatie St. Open Monumentendag Leidschendam Voorburg.

Op zaterdag 13 april is het museum geopend van 12.00-17.00 uur en is de entrée gratis. Meer weten over de activiteiten op de Erfgoeddag "Schatten van de Gouden Eeuw" is te vinden op de website van het museum.