Een nieuw netwerk, dichterbij dan je denkt!

13 apr

Je hebt een museumkaart, maar je kunt even niemand vinden die met je mee wil naar die ene tentoonstelling. Of misschien zoek je iemand om samen regelmatig naar het museum te gaan. Via MuseumkaartMatch vind je heel makkelijk iemand die ook op zoek is naar jou.

Op vrijdagavond 13 april openen wij om 17.30 uur onze deuren voor een Match-avond. Deze avond, exclusief voor Museumkaarthouders, geeft alle ruimte om gelijkgestemden op een ongedwongen manier te ontmoeten en met elkaar te praten.

Hoe gaat deze avond in zijn werk? We verzamelen ons eerst in het gezellige museumcafé ‘Het rode hert’ om vervolgens het museum in te gaan. Er zijn verschillende activiteiten. Zoals een lezing over ons onderzoek naar het verzet rond de slag om Arnhem, waaruit onze nieuwe tentoonstelling Het Netwerk is voortgekomen. Of volg een rondleiding met een van onze enthousiaste gidsen langs onze pronkstukken.

Uiteraard kun je ons museum ook op eigen gelegenheid bekijken en loop je op deze vrijdag de 13e onze (on)geluksroute. Na het museumbezoek heb je ruim de gelegenheid om in ons museumcafé een afsluitend drankje te nuttigen en met een andere gast wellicht alvast een volgend cultureel uitje te plannen! Deelname is gratis op vertoon van je Museumkaart, drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening.

Op vrijdagavond gaan om 17.30 uur onze deuren open voor de genodigden.