Duik in de wereld van Teun Hocks

9 apr t/m 14 apr

Tijdens de Museumweek is er iedere dag van 15:00 tot 15:45 een rondleiding te volgen langs de tentoonstelling ‘Van vroeg tot laat – De voorstellingen van Teun Hocks’.

Teun Hocks
De tentoonstelling biedt een verrassend overzicht van het omvangrijke oeuvre van performer, schilder en fotograaf Teun Hocks, die internationale bekendheid verwierf met zijn geënsceneerde fotoschilderijen. Voor het eerst worden vroege performances, studies, tekeningen en foto’s samengebracht met een ruime selectie uit zijn latere werk.

Start om 15:00, duur rondleiding: 45 minuten, aanmelden via: info@stedelijkmuseumbreda.nl o.v.v. Nationale Museumweek. Tijdens de museumweek gelden de reguliere toegangsprijzen. Regulier tarief is €12 pp, gratis voor museumkaarthouders en kinderen t/m 12 jaar en CJP/studentenpas €5. Er zijn geen extra kosten aan de rondleiding verbonden.