Hoe Rotterdams is de Marine?

Rotterdam Zaterdag 13 april vanaf 12:00

Na deze bijzondere MuseumkaartMatch-middag verlaat je ons museum met een nieuwe blik. Beloofd!

Mariniers, onze zeesoldaten, zetten zich overal in voor onze vrede en veiligheid. Onder de meest extreme omstandigheden en dat al sinds 1665! Of het nu in de tropische zon is of in de koude van arctische gebieden, met hun typerende Hollandse nuchterheid weten ze snel contact te maken met de plaatselijke bevolking. Saamhorigheid staat bij hen hoog in het vaandel. Bekijk Rotterdam, de thuisbasis van het Korps Mariniers, door de ogen van de marinier zelf. Kijk jij op dezelfde manier naar de stad? Of toch heel anders? Ontdek het samen!

Tijdspad

12:00 Inloop met koffie en thee en een sandwich
12:30 Welkomstwoord en uitleg programma
12:45 Quiz: Rotterdam door de ogen van de marinier