Unieke kans: ontdek de verborgen kamers

4 apr

Vanaf 4 april zijn de pas gerestaureerde personeelsvertrekken op de bovenste verdieping van Kasteel de Haar voor het eerst geopend voor publiek. Tijdens een avontuurlijke rondleiding ontdek je hoe koks, knechten en kamermeisjes hier leefden en werkten. Een unieke kans, want er zijn vrijwel geen kastelen in Nederland waar zulke afgezonderde zolderruimtes te bezoeken zijn.

'De verborgen kamers van De Haar' wordt vanaf 4 april dagelijks georganiseerd tussen 12.00 en 16.00 uur. Alleen in combinatie met een regulier kasteelbezoek te boeken. Tickets voor deze rondleiding koopt u online via www.kasteeldehaar.nl Prijzen, inclusief kasteel- en parkentree: € 19,50 voor volwassenen € 13,50 voor kinderen 4 t/m 12 jaar € 0,00 voor kinderen < 4 jaar € 3,50 voor Museumkaart (toeslag)