Mooie combi: Basquiat & Street art Heerlen

14 apr

‘Basquiats NY scene’ is voor Heerlen bijzonder actueel. De ‘do it yourself-cultuur’ uit de vroege jaren ‘80 in New York past perfect bij deze voormalige mijnwerkersstad die zichzelf opnieuw uitvindt. In Heerlen bevindt zich nu een levendige graffiti-, hiphop & breakdance scene. De tentoonstelling Basquiat – The Artist and His New York Scene past naadloos bij urban Heerlen als stad van de straatkunst.
Combineer het bezoek aan de expositie met deze rondleiding langs de murals in de stad.

Combiticket entree museum + Street art Heerlen tour kost €17,50 voor een. Dit ticket geeft toegang tot zowel het museum als de Street art Tour. Op vertoon van dit ticket bij de balie van SCHUNCK ontvang je je toegangsbewijs voor het museum. Tickets via onze website. Startpunt Street art Heerlen tour: Centrale hal (0) van het SCHUNCK Glaspaleis. Starttijd: 15:00 uur, duur 1,5 uur. Ons advies: bezoek het museum voordat je de Street Art Tour gaat doen! Denk aan buitenkleding en gemakkelijke schoenen.