Match-avond Cocktails & Cobra’s

13 apr

De MuseumkaartMatch-avond van Naturalis: eerst een lekkere cocktail, lekker muziekje en dan door naar de cobra’s en andere giftige slangen. Met een flitscollege door bioloog Auke Florian Hiemstra. En dierverzorger Guillem Limia Russel geeft een slangendemonstratie.

Daarna kun je met andere Museumkaarthouders ronddwalen door de tentoonstelling GIF! Naturalis-onderzoeker en gif-expert dr. Freek Vonk en zijn collega’s leren je via filmpjes de wereld van gif kennen. Waarom bestaat gif? En hoe werkt gif eigenlijk? Je maakt kennis met allerlei levende dieren: onze koningscobra Batman, andere slangen, spinnen, kikkers… Maar ook planten en mineralen kunnen giftig zijn. Kortom, alles over nut en de noodzaak van onderzoek naar gif.

Aanvullende informatie

20.00 - 20.30 uur Je bent van harte welkom in de Cobrazaal. Geniet met een cocktail in de hand van de live muziek van Picking Ivy. 20.30 - 20.45 uur Flitscollege door bioloog Auke Florian Hiemstra: ‘Wie niet sterk is, moet slim zijn’. 20.45 - 22.00 uur Bekijk alle andere dieren en planten in GIF! Of sta met je neus bovenop een slangendemonstratie.